recent posts

sELaMaT dAtANg kE wEB BloG ciKgu ZaiLaNi

19 August 2011

..: EXCHANGE KAD RAYA:..

Syukur Alhamdulillah kerana kita telah berjaya menenghayati dan menggunakan Ramadan ini dengan sebaik2nya. Ramadan makin berlalu dan Aidil Fitri bakal menjelma. Maknanya hari Raya akan disambut tak lama lagi. Persiapan macam mana?

Bagi saya ala Qadar je.... Tak de specialnya. Oh ye... bila sebut tentang hari raya pasti kita tak dapat tinggalkan KAD UCAPAN HARI RAYA. Walaupun sekarang ni zaman online dan maya tetapi bagi saya KAD RAYA masih satu yg sentimental. Tahun ni saya join blog deQlis untuk

EXCHANGE KAD RAYA antara kawan2.

Ini le kad raya saya, dah siap tulis, fuhhh... berbunga2 bahasa, walaupun saya bukan cikgu bahasa tetapi boleh le. Pendek kata penerimanya pasti akan tersenyum bila baca kad daripada saya. Ia akan saya poskan hari ini. Jangan lupa tunggu didepan pintu rumah ye. Tapi yang BEST nya saya akan terima 8 kad hari raya dari pada perempuan tau... Apa pun terima kasih kepada deQlis diatas idea kreatifnya.

Ini ada lagi yang kosong. Kad Hari Raya saya, kepada sesiapa yang nak boleh le bagi tau saya.... Boleh le saya POSkan untuknya. Tak kira le kat mana pun... Sebenarnya saya ni bukan kolot sangat. Juga bukan tak tau buat kad Hari raya Maya. Tau le.... Kenapa tak percaya?
Ini le kad ucapan hari raya MAYA saya tahun ni yang akan saya postingkan di FACEBOOK dan blog. OK kan.....
Ok jugak le....

Bagi cikgu macam saya ni, bila dapat kad raya sangat le SERONOKnya. Boleh pamerkan kat dinding di bilik saya. Bila murid2 yang bagi tengok mesti dia pun seronok. Rasa dihargai....
Akhirnya saya ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI maaf zahir dan batin kepada semua para sahabat saya di blog, di Facebook, di sekolah, dan di seluruh pelusuk dunia yang mengenali saya. Saya doakan agar kalian semua dikurniakan kesihatan, dilimpahkan rezeki dan dipanjangkan umur. Amin.....

7 comments:

Lovely Kitchen said...

Salam ramadhan...dah nampak kad raya utk E-na tuuu...

dah pos semalam kad raya dari jepun...tunggguuuuu...

http://e-nalovelykitchen.blogspot.com/2011/08/semangat-menulis-kad-raya.html

Cikgu Zailani said...

Dah hantar pun ke JEPUN. Harap2 boleh samapai sebelum hari raya.... he..3x

Nisa Greennnpanda said...

thanks.. xsabo nk dpt kad raye tue, hehe..

http://greennnpanda.blogspot.com/2011/08/raya-card-exchange.html

Cikgu Zailani said...

Ini le bestnya berbalas2 kad raya... Yg paling syok boleh gantung

Nisa Greennnpanda said...

sy pun dh dapat kada raye dr cikgu, hehe...

zu said...

salam lebaran.. salam ziarah.. :)

Nisa Greennnpanda said...

salam..

nie entry sy psl kad raye yg sy dpt... thanks ye!!

http://greennnpanda.blogspot.com/2011/09/raya-cards-that-ive-received.html

...:Koleksi Lagu Pilihan:...