sELaMaT dAtANg kE wEB BloG ciKgu ZaiLaNi

10 June 2008

RESEPI KEK LAPIS SARAWAK YANG SEDAP...

Hai... Apa khabar semua. Tentu sihat kan. Bagaimana dengan kerja? Oh ye.... dah lama tak menulis rasa macam rindu kat korang semua. Seperti yang anda maklum bahawa di blog saya ni semuanya FREE. Hari ini saya nak kongsi resepi yang sedap ini. KEK LAPIS SARAWAK.



Klik untuk download resepi kalau sedap jangan lupa sampaikan kat orang lain atau bawak le ketempat anda berkumpul. Sama-sama rasa. OK jangan lupa klik dan download resepi istimewa ini. BYE

3 comments:

Anonymous said...

Sedap sangat ni....
Boleh try buat
TQ ye....

Anja said...

tak dapat pun download...
dia kata dah di delete oleh admin. Huhuhuhuuuu... kempunan saya nak resepi tu. sedihnya....

pika said...

salam,
boleh x kalo saya nk blaja cara membuat kek lapis tu dari cikgu?

...:Koleksi Lagu Pilihan:...