recent posts

sELaMaT dAtANg kE wEB BloG ciKgu ZaiLaNi

26 October 2008


Hai... Apa khabar semua para sahabat sekalian. Hari ini saya nak memperkenalkan satu lagu blog saya. Ia berkaitan dengan SPBT. Al maklumlah saya dengan SPBT ni dah lama... Oh ye? SPBT tu ialah Skim Pinjaman Buku Teks. Saya adalah antara KS SPBT daerah Sabak Bernam sejak 1999. Bukan nak meninggi diri tapi menyatakan bahawa dah terlalu lama. ( pengalaman pun dah lebih le... )
Blog baru ini bertujuan untuk menjadi platform kepada semua guru-guru yang menghadapi problem tentang SPBT atau SISTEKS atau e-Mateks. Itu semua saya akan bantu kalau boleh, kalau tak boleh kena rujuk pada pakar le... Apa pun alamat blog SPBT itu ialah
httP://www.bossparitbaharu.blogspot.com
Boleh le cuba tengok ye...
Bye

No comments:

...:Koleksi Lagu Pilihan:...