sELaMaT dAtANg kE wEB BloG ciKgu ZaiLaNi

14 February 2009

TEMASYA SUKAN SKPB 2009

Hai... Apa khabar para sahabat ku semua, Sorry le dah lama tak menulis diblog ini. Amat sibuk le. Tambahan pula kat sekolah akan diadakan Sukan SKPB 2009. Eya lah... sebagai setiausaha sukan tentulah kita nak buat yang terbaik. Bukan cakap aje... berkepul-kepul tapi tak serupa bikin. Apa pun saya sangat bangga dengan semua rakan-rakan saya kat SK Parit Baharu tu.. Mereka memang komited terhadap semua aktiviti yang dijalankan disekolah. Tahniah kepada semua. Oh ye saya nak kongsi kepada anda tentang satu perkara yang menarik ni. Kertas Kerja Sukan Tahunan. Kepada sesiapa yang nak down load boleh. Saya bagi FREE aje. Kita sama-sama gunakan untuk kebaikan. OK ye

...:Koleksi Lagu Pilihan:...