recent posts

sELaMaT dAtANg kE wEB BloG ciKgu ZaiLaNi

22 May 2015

Terima Kasih Wahai Anak-Anak Muridku

16 Mei setiap tahun adalah hari yang sangat istimewa bagi semua guru-guru. Begitu juga dengan saya. Pada tahun ini sambutan Hari Guru peringkat sekolah telah diadakan pada 18 Mei 2015. 
Tahun ini tiada tema ditetapkan dan semua guru bebas dalam penampilannya. Oleh itu saya memilih busana yang kemas sahaja.  Ia dimulakan dengan majlis rasmi, nyanyian lagu keramat "guru malaysia" dan ucapan oleh Guru Besar, YDP PIBG dan wakil murid.

Istimewanya pada tahun ini saya telah diundi sebagai Guru Paling Popular di SK Parit Baharu. Nampaknya menang 2 tahun berturut-turut. Tapi tak de la popular sangat..... Selepas itu diteruskan dengan acara sukaneka yang telah diuruskan oleh AJK PIBG.

Terima kasih dan sejuta penghargaan saya ucapkan kepada semua yang telah memberikan HADIAH dan Cnderamata. Pen Merah dan Pen Biru adalah hadiah paling saya sukai.

1 comment:

PAK JUNAIDI said...

SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

...:Koleksi Lagu Pilihan:...