recent posts

sELaMaT dAtANg kE wEB BloG ciKgu ZaiLaNi

10 August 2015

Kenangan Bersama Tiadaku Lupa

Setiap yang bermula pasti akan berakhir, begitu juga dengan persahabatan dan pertemuan. Pada hari ini merupakan hari perpisahan dan persaraan Guru Besar SK Parit Baharu, Cikgu Baharuddin Ibrahim.
Dikesempatan ini saya ingin mengucapkat TERIMA KASIH kepada Cikgu Baharuddin Ibrahim di atas segala sokongan, dorongan, bimbingan dan tunjuk ajar semasa disini. Terima kasih juga kerana di masa perkhidmatan cikgu telah memberikan beberapa anugerah kepada seperti Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2009, Anugerah Guru Inovatif Selangor 2013 dan 2015.
Dikesempatan ini juga saya ingin mengucapkan SELAMAT BERSARA kepada beliau semoga akan lebih ceria dan gembira disamping keluarga dan anak-anak. Juga sentiasa dirahmati Allah.

Sebagai dedikasi, mari kita saksikan majlis persaraan yang sangat meriah dan bermakna ini. Terima kasih semua yang turut membantu menjayakan nya.

1 comment:

PAK JUNAIDI said...

SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

...:Koleksi Lagu Pilihan:...