recent posts

sELaMaT dAtANg kE wEB BloG ciKgu ZaiLaNi

25 June 2009

Kongsi Software fotoscape

Assalamualaikum...

Apa khabar hari ini. Sihat sejahtera dan ceria hendaknya. Sebenarnya pada hari ini saya nak berkongsi dengan anda semua satu software edit foto iaitu fotoscape V3 dengan anda semua...

Download

Ia akan menjadikan gambar yg anda upload kat blog jadi macam kat bawah ini..Eh... tentu korang semua tertanya2... Kat mana cikgu zailani ni. Sebenarnya inilah gambar saya ketika menyertai rombongan Lawatan Sambil Belajar ke Johan Bilik BOSS Kebangsaan pada 23.6.2009 yang lepas. Memang best le...
Jadi jangan lupa

Download

hanya ikut apa yang diarahkan... Free je

1 comment:

cikgualias said...

satu persembahan yang baik.. aku nak berguru dgn cikgu mengenai blog nih.. bile free eikk..

...:Koleksi Lagu Pilihan:...