recent posts

sELaMaT dAtANg kE wEB BloG ciKgu ZaiLaNi

02 September 2010

Belajar lah Sesuatu daripada Nuffnang


Assalamualaikum....
Buat sahabat2ku yg dikasihi dan diingati yg selalu membaca dan melihat2 blog ini. Terima kasih kerana anda ada masa untuk menatap catatan kali ini.
Oh ye....
kali ini saya nak berkongsi tentang
Apa Nufnang tu ye?.....
Ia adalah agen pengiklanan yang
membawa pulangan yg lumayan kepada
kita bila ada orang membaca dan mengKlik
iklan yang dipamerkan didalam blog
kita ni... Tentu lumayan kan?
Jadi untuk perkongsian itu
silalah download Link
Saya bagi FREE saja
untuk anda semua download
dan pelajari. Oh ye.... Sebagai cikgu saya
juga izinkan jika anda semua nak ajarkan kepada kawan2
lain. Eya... lah ilmu yang bermanfaat wajar dikongsi
bersama. Betul tak?
OK sampai disini sahaja untuk kali ini dan jumpa lagi dilain waktu
Babaiii.... Jumpa lagi dilain kali.
Selamat berpuasa

1 comment:

Fakeh said...

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA

...:Koleksi Lagu Pilihan:...