recent posts

sELaMaT dAtANg kE wEB BloG ciKgu ZaiLaNi

22 November 2010

TAHNIAH... DI ATAS KEJAYAAN INI

Syukur Alhamdulillah
Itulah nikmat illahi yang tak terhingga
yang dianugerahkan kepada kita.
Kepada semua anak2 murid saya
tahun 6 Bestari 2010 saya ucapkan
tahniah diatas kejayaan cemerlang
didalam UPSR kali ini
Tahniah juga banyak-banyak kepada

1. Nurul Najihah Bt Bahrin
2. Mumtazah Bt Sairuji
3. Nor Diyana Bt Ahmad Moin

diatas kejayaan 5A yang diperolehi
Harapan saya agar kecemerlangan ini akan
dapat diteruskan hingga ke menara gading
Tahniah juga saya ucapkan kepada diri saya
sendiri.... He3x. kerana peningkatan prestasi
Matematik 2010. Hasil program LAMPU mereka semua
berjaya dengan 100% bagi kelas saya dengan mendapat
A dan B. Seramai 11 orang telah mendapat A Matematik
dan 13 Orang mendapat B bagi Matematik.
Ini lah kejayaan yang istimewa
untuk UPSR 2010
Kepada mereka semua saya ucapkan


TAHNIAH dan semoga subjek matematik ini
bukan menjadi halangan dan kekangan yang
menjadikan untuk anda menjadi pelajar yang baik.

Tahniah juga saya ucapkan kepada semua rakan2
guru, pelajar2, ibu bapa, rakan2, tukang sapu,
dan kepada semua yang terlibat diatas
kejayaan ini. Sesungguhnya tak
salah kita mengucapkan
TAHNIAH kepada
diri sendiri


Tahniah Cikgu Zailani


2 comments:

Fatin Baharum said...

tahniah :)
bagus ucapan, dengan tukang sapu pon masuk. bukan selalu orang ingat nak wish esp thanks kat tukang sapu,dieorg selalu dilupakan. sedangkan, xde tukang sapu, xaman la budak² nak belajar, xselesa la cikgu² nak mengajar.

budak² dapat 5A bila boleh tahu panggilan masuk sbp ya ?

Cikgu Zailani said...

TQ banyak2 Fatin Baharudin....
Ada kalanya ucapan terima kasih dan tahniah itu amat susah untuk dilafazkan oleh orang. Terutamanya orang atasan. Eya lah.... perkataan FREE tu pun susah sangat nak ucap.
Rasa kecewa jugak kadang2...
Tu la pasal saya ucapkan untuk diri sendiri dan rakan2.

Terima kasih juga buat FATIN

...:Koleksi Lagu Pilihan:...