recent posts

sELaMaT dAtANg kE wEB BloG ciKgu ZaiLaNi

06 October 2011

e-MATEKS Versi 2



Syukur kehadrat Illahi kerana dapat berkongsi sesuatu lagi di blog yang dah semakin berusia ni. Untuk kita berkongsi pengalaman, pembelajaran dan cerita... Kali ini saya naak cerita tentang persiapan saya untuk Bengkel e-MATEKS bagi guru2 SPBT peringkat Sabak Bernam yang akan diadakan pada 6 dan 7 Oktober 2011
Membuat persiapan untuk bengkel kali ini cukup mencabar. Eya lah..... bukan saya pergi kursus tetapi pun tapi kena jadi penceramah pulak. Memang tak tidur malam dibuatnya. Siapkan manual ini
Oleh itu saya nak kongsi dan share Manual Penggunaan aplikasi e-MATEKS ni. Dah alang2 susah payah kita buat maka tak salah kita kongsikan bersama. Sapa yang nak download bolehlah kongsi. DOWNLOAD link kat bawah ni ye...



OK terima kasih ye... Kepada cikgi sekalian kita kongsi ye........

2 comments:

Anonymous said...

Caya le.... Tumpang sedut ye

Raja Wali said...

e-mateks ni mesti buat ke?

...:Koleksi Lagu Pilihan:...