recent posts

sELaMaT dAtANg kE wEB BloG ciKgu ZaiLaNi

10 July 2009

Menang Lagi cikgu?...

Rabu 8 jun lepas saya terlibat didalam perlawanan Bola sepak persahabatan
bertemu dengan pemain Daerah Sabak Bernam bawah 12 tahun..
Setelah lama tak main secara betul-betul, maka semua guru-guru
lelaki SK Parit Baharu yang seramai 14 orang ni pun memakai but dan
berjersi semula demi kerana telah dicabar. ia adalah sempena Minggu
Kecergasan Kebangsaan Peringkat sekolah, saya sebagai
setiausahanya... aik? Cikgu Zailani lagi... macam tak ada orng lain?
nak buat macam mana.....
Dengan berjersi hijau pasukan guru-guru ini turun kepadang dengan semangat
dan hati berkobar2, walau pun saiz badan yang semangkin gempal saya
rasa masih boleh le menandinggi kehebatan pemain-pemain sekolah.

Akhirnya pasukan guru-guru berjaya memenangi perlawanan ini dengan jaringan
6:2 dan cikgu Zailani adalah antara penjaringnya. Kira hebat jugak le tu...
Kat sini saya offer kat sesiapa team cikgu-cikgu kat malaysia barat ni yang nak
buat friendly boleh le bagi tau...
OK Salam jumpa lagi...
I love you all

3 comments:

:. aYu .: said...

waaa...plawanan psahabatn ek..
meh la..lawan bola jaring ngn saya..
ekekkee ;-p

Cikgu Zailani said...

alamak bola jaring boleh je.. tapi kena tolong ajarkan dulu....

Ex Starians said...

Salam kunjung Cik Gu...

...:Koleksi Lagu Pilihan:...