recent posts

sELaMaT dAtANg kE wEB BloG ciKgu ZaiLaNi

15 December 2009

Siapa Mereka....

Assalamualaikum... Kepada semua sahabatku dan yang sentiasa melihat-lihat blog ini. Semoga kalian sihat sejahtera dan sentiasa ceria. Oh ye... kali ini saya nak paparkan beberapa sahabat blogger yang pernah saya temui secara LIVE. Selepas saling berkenalan dialam maya maka berkesempatan bertukar2 cerita secara nyata. Ini antara sebahagian sahaja...
Memang saya sangat teruja dengan mereka ni. Sporting dan Best sangat....
Abang yang ni blogger dari Kelantan. Memang real Kelate tau.. Dia ni cikgu kat SK Seri Melor, Kota Baharu, Kelantan.... namanya Nik Azhar NikMustafa. saya berkesempatan merakamkan foto ni pada Aidil Fitri yang lalu... Bila2 turun kelantan dia pelawa singgah rumahnya. OK...
Yang ini Cikgu Firli Ramli mengajar di SMK St George, Taiping, Perak. Dia ni best orangnya. Gambar ini dirakamlan di Kamalouge Resort masa saya turun taiping... Dia ni banyak memberikan semangat semasa saya didalam masalah. Blogger yang hebat..
Yang ini pun blogger jugak.... Walaupun sibuk tetap layan Facebook. YB Pencen Dato Dr Mat Yasir Ikhsan bekas Ahli parlimen Sabak Bernam. Semoga beliau terus rajin berkhidmat kepada rakyat....
Sebenarnya banyak lagi blogger yang saya amat teruja nak jumpa dan merakamkan gambar bersama mereka.... Sebab banyak membantu saya antaranya ialah
dan ramai lagi ( juga yang tak disebut... )
eya lah ... nak tukar2 cerita setelah lama kita bertukar2 link di alam maya ini. Semoga bila2 masa nanti kita boleh berjumpa dan semenagnya sangat teruja untuk bertemu mereka... OK le jumpa lagi....

1 comment:

Firli said...

Blogger cari makan.....atau blogger makan blogger

...:Koleksi Lagu Pilihan:...